четвъртък, 23 януари 2014 г.

Приятно ми е! Коцколин Иванов...

Защо бе, мамо, тате?! Какво съм ви сторил?!

Въображението на човек е най-големият му приятел, бе казал един класик навремето. А също така и най-големият му враг, допълнил намусено друг след години. Казвал се...

Знаете ли случая за дядо Петър и дядо Кирчо? И двамата много се надявали новороденият момък да носи с гордост името им.. Еми носил го (гордо едва ли..) - Приятно ми е, Пешкирчо.

Една позната пък мразеше спортни обувки. Не че имаше нещо против тях, дори напротив. Ама като бабите й се казваха Мара и Тонка и сещай се... Нищо чудно, че се връзваше за всичко, дето й казваш.. :)

Дядо Георги пък с нетърпение чакаше синът му да изпълни обещанието си и да кръсти първородния на него. Кръстиха го, я. Зоро, на дядо Жоро. Аман от киномани, кръстеше се после. А Тарзан, Индиана и Есмералда гледаха тъжно в земята..

Друга приятелка пък не си казваше името. Страдаше от комплекс, че няма да може да го оправдае. Беше направо... Велика.

Някои решават, че съдбата има основен пръст в нещата и решават да припишат основния принос на обстоятелствата. Как да не се сетя за оня индиански виц - мамо, що кака е светлата луна.. ми тогава я правихме. Така и с другата кака - ярката звезда.. Ама и ти нищо не знаеш за младините ни, спукан кондоме... Майтап, майтап, ама като е за чужда сметка, ако е за твоя, едва ли е много смешно.

Вярвате или не, но у нас и това са имена на хора - Мухозол (Със сигурност ще да е изтрепал доста мухи), Башибозук (колко гордо и Бг звучи само), Другоблизец (тук сигурно са го кръстили на тати, аз поне за нищо друго не се сещам), Вагинян (е за това се сещам, ама нема да го кажа..). За дамите и за г-жа Дефлорина по-конкретно никога няма да съм сигурен дали всъщност не е госпожица.. (А за Педофилия какво да кажем)

Американизацията също е с основен принос. Така родния Йордан вече е Джордан, Петър е Питър, Михаил е Майкъл, Борислав - Робърт. И няма лошо, ама като го съчетаеш с Александров, Иванов и Георгиев, е гати майтапа става. Нали е за чужда сметка...

Сещам се за една среща, която май остана неосъществена? Когато Путин дойде у нас, не пожелаха да го запознаят с председателя на народното събрание.. Куртев... Тъй де, да не вземе да стане някой резил, да си развалим отношенията с братушките..

Защо бе, мамо, тате?! Какво съм ви сторил?
Топ 10 на най-странните мъжки имена у нас:

1. АГАТОПОД
2. АЕРОЗОЛ
3. БАШИБОЗУК
4. ВАГИНЯН
5. ВЕНТИЛАТОР
6. ДЕРДИДАС
7. ДЖИНТОНИК
8. ДРУГОБЛИЗЕЦ
9. ЗВЕЗДОЛЕТ
10.ПЕТИКОНГРЕС


Топ 10 на най-странните женски имена у нас:

1. БАЛЕТКА
2. БУКЕТКА
3. ВАКСИНА
4. ГЪРБИЦА
5. ДЕФЛОРИНА
6. ДЪРВОЛЕТА
7. КАБРИОЛЕТА
8. КАСИЕРКА
9. ПЕДОФИЛИЯ
10.ЧЕРНОБИЛКА


Виж още:


10 съвета как да станеш секссимвол в България
Кога пръст при пръстта отива
Дневниците на вампира или чии са близнаците на Инджи?
Приятно ми е! Коцколин Иванов..
Кога някой супергерой ще спаси България?
Приключенията на един БГ емигрант
Господинът от Лондон и приключенията му е с един БГ катаджия
Сценарият, скарал bTV, Нова ТВ и TV7
10 съвета как да подобрим сексуалния си живот
Мъжки времена или що е мъжки мозък
Секс проблеми или да вдигнем самолета с Кунчо
И не въведи нас в изкушение, но избави ни от Лукавия
Кварталният любовчия

Няма коментари:

Публикуване на коментар