неделя, 14 август 2022 г.

Мацка веднъж в живота!



Ох! - въздъхна за N-ти пореден път той, взирайки се в нея. Искаше да я има. 

Не, всъщност това беше доста слабо определение, направо изгаряше от желание да е негова. Да лежи до леглото до него, да я гушка, милва, докато се гледат влюбено в очите.

Беше наясно, че подобна мацка се среща веднъж в живота. Та тя бе направо перфектна. И дотолкова впечатляваща, дотолкова красива, че който и да я видеше, винаги се обръщаше, поразен от външния й вид.

- Трябва да е моя, иначе просто ще полудея!, каза си наум нашият герой и въздъхна за N-ти и първи пореден път. Готов ли бе обаче да рискува?! Знаеше какво се случи последния път и как преживя факта, че просто не бяха един за друг. 


Сърцето още го болеше за нея, но в крайна сметка всяко предизвикателство, което не те убива, те прави по-силен, нали?! И сега всичко отново се повтаряше. Той срещна следващата и още първия път, когато я видя, си представи колко много щяха да се обичат, да държат един на друг, да лежат заедно в леглото, гушкат и милват, докато се гледат влюбено в очите. Щеше ли да рискува?

- Ще рискувам, за какво иначе живея?! - сопнато отговори на безмисления въпрос на автора бат Пешо и тръскайки решително глава, тръгна към нея. Беше убеден, че това е съдбоносна среща. Среща, която щеше да излекува нараненото му сърце веднъж завинаги. 

Само трябваше да изхвърли вече напикания дюшек и да купи топло мляко и Уискас. А, и да не забрави да вземе от онази силиконовата тоалетна. Че в крайна сметка и мацките имат своите изконни нужди, нали?

Няма коментари:

Публикуване на коментар