вторник, 16 октомври 2018 г.

Подкрепи Националната лотария! Търкай, търкай!



Здравейте! Намираме се в село Пресно Оряхово. 

До русата мацка съм аз, късметлията, който спечели 50 000 лева от играта "Златните пирамиди 7777777777777777". Казвам се дядо Ставри и работя като фризьор на пудели (у село имаме само два пудела, та можете да си представите какъв невероятен късмет извадих с тоя билет).

Сдобих се с фиша съвсем случайно, докато си купувах кисело мляко, 2%, че за повече нямам парички. Продавачката, леля Гица, ми призна, че шансът да спечеля, е по-голям отколкото да си взема пенсийката навреме, и ето, че действително се случи. Сега, благодарение на Националната лотария, аз отново повярвах, че "мечтите се сбъдват". И тъй като в последните дни масово започнаха да се появяват долни инсинуации и обвинения, искам да изкажа някои твърдения в нейна защита:

1. Щяха ли хората да знаят, че има толкова много села в България без нейното наличие? Искрено вярвам в ползата от нея, особено за подрастващите поколения. За това предлагам в училище, вместо география, вече да се изучава Национална лотария.

2. Щяха ли толкова много българи да си спестят ДДС-то, ако не участваха в нея? България е единствената страна, която не само, че раздава милиони левове печалби, но дори и ви спестява излишни разходи. С тях можете да си купите книги например.. или лекарства. Само че за тях ще трябва да се плаща ДДС-то, та си направете предварително сметката.

3. Щяха ли в държавната хазна също така да влизат милиони левове данъци, ако не беше Националната лотария? При това кътани за черни дни парички, които собствениците на лотарията раздават в името на просперитета на България, със сълзи на очи. Пари, с които посрещаме Мариано Рахой и компания в София, за да се гордее после Европа с нас! 

4. Щяха ли толкова много пенсионери да са чували за Захари Бахаров? Културата е скъпо удоволствие, особено театъра, докато чрез Националната лотария милиони българи имат шанса да се докоснат на живо до таланта му (и без това в театъра напоследък е бая "под прикритие"), при това съвсем безплатно.

Отговорете ми искрено на тези въпроси и помнете, че един ден Асен Блатечки изскачаше от хладилника ви. Сега Захари ви подарява такъв (ако предпочитате, може и печка)! Време е да покажем, че сме европейци. Нека всички търкаме билетчета заедно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар