неделя, 25 декември 2011 г.

Коледа е! Защо Снежанка е в бар "Кама Сутра"?!


Здравей, мили дядо Коледа (може и дядо Мраз, ако си носталгичен по отминалите времена).

Пиша ти това писмо с явната идея, че няма да го дам на тате, който си беше присвоил ролята ти в същите тези отминали времена (надявам се да си му простил вече). Притеснен съм, дядо Коледа.

Не знам доколко изрично си следиш подопечните, но вчера видях Снежанка в един, меко казано неморален бар. Не стига, че не беше със снежно-бялата рокля, ами даже вече толкова беше загряла, че даже и сутиена си махаше (като малък много си падах по нея, ама не я знаех каква е всъщност).

Като се опитах да й кажа, че ти разваля реномето, знаеш ли какво ми отговори?! Е, пусни някой бакшиш, бе, сладък, що ме занимаваш с разни пенсионери... На всичкото отгоре май беше и с джуджетата (нещо доста са се поразширили, вече даже и костюми носят, но пак ги познах, предимно по ръста). Тях няма да ти казвам, какво ги питах, защото те не можаха дори и да разберат въпроса.

Та, много мъчно ми стана. Не те знам какво правиш и как я караш, но само на водка "Финландия" не става. Вземи се стегни малко, че идат празници. Между другото, не ща вече кока-кола за подарък, всяка година по това време все кола пия заради тебе.

И повече sms-и за подаръка си няма да пускам, все по 1.20 ми ги таксуват. И в крайна сметка имам едно желание, което ще ти кажа: но е тайна и нека си е само между нас. Искам си обратно първите седем години , защото това е единственият начин да престана да пиша подобни неща.

                                                                                                                    С уважение: Авторът

Няма коментари:

Публикуване на коментар