петък, 21 февруари 2014 г.

А чудеса се сбъдват с космодиска


Бре, гледам и не вярвам на ушите си.
 

Кога чух за първи път за чудесата на Доктор Дивайн, си викам - а бе, я, ще продавате вий на ортопед наколенки, я по-сериозно, аман от тия измислени реклами. Ама то боли бе, не пуска. 


И затова един ден ей така, на майтап, си викам, що да не пробвам? И без това са на промоция - две на цената на една (после видях цената и разбрах, че нищо не съм разбрал - оказа се една на цената на две). Как и да е, взех си чифт. И о, чудо, кога ги нахлузих, направо се преродих, хора, казвам ви, направо се преродих.

От метър и шейсет станах метър и осемдесет и то прегърбен, сутрин вече правя по половин час кросче, 120 лицеви и 50 коремни, за финал се набирам 20 пъти на успоредка, а започнах и да готвя, без да знам що е сол и що е захар (ще питате това пък какво общо има с наколенките, но от магазина ме успокоиха, че било бонус, ако се обадиш в първите 15 минути). Въобще, не е никак зле като за осемдесет и три годишен, а?

И хубаво, хубаво, ама дето се вика, от много хубаво не е на хубаво. Зарибих се като бездомен пес към центъра на София. Първо бяха обувките. Само сега с 99% отстъпка за 199 лв (???). Викам си - зарежи математиката, взимай, дорде не са ги разграбили. И кога ги нахлузих - о, чудо! Хвърлих бастунчето, вече не ходя, не рипам, а направо ходя по вода, та като ме видят хората и коленичат да се кръстят. После бяха чорапите - с вентилационни панели. Откак ги заносих, чудо - вече и прозорци не отварям, те обръщат въздуха в цялата панелка, а след тях ухае на Tom Ford Noir и бонбоните Mersi (те са моето "благодаря", благодаря, че има ги).

Да се похваля обаче и с тигана мултикукър. С една капка мазнина прави три свински пържоли, порция ребърца, килограм картофки и ванилов сладолед за десерт. Ще питате - а холестерола? Какъв холестерол бе, нали си взех домашните пантофи WalkВакс, горели калории от само себе си. Три дни ги нося и кога си гледам корема - той гладък и релефен като за корица... въобще, не е зле като за осемдесет и три годишен, а?


И накрая космодиска. Лекувал болки в кръста с послания от космоса и здравен картон от "Досиетата X". А за първите трима поръчали, имаше и специален бонус - първокласни дърводелски услуги. Както се казва, не е опция цял живот да ти хлопа дъската. Пък аз си гледам и не вярвам на ушите си...

Няма коментари:

Публикуване на коментар