сряда, 25 септември 2013 г.

За Парис Хилтън, българската реклама и една домашна лютеница



- "Ееее, радвайте се, братя българи, тя идва, всеки момент ще стъпи на родна земя, дочакахме я..." - бре, взех да се питам какъв е тоя небивал ентусиазъм, свободата ли дойде, да не съм се озовал назад във времето на 3 март 1978 г.?


Нейсе. Оказа се, че Парис Хилтън пътува нейде по "Цариградско шосе", за да участва във VIP Brother, и за тия 10 километра Нова телевизия ще ни направи свидетели на 10 включвания на живо, за да разберем с кой крак първо ще стъпи на българска земя, с коя ръка ще вземе питата и с коя солта и кой от двамата водещи ще крещи по-неистово в битката за най-умело демонстрирания изкуствен ентусиазъм.

В крайна сметка, в озвучаването по посрещането надделяха надлежно разпределените от двете страни на червения килим 200-300 роми и пенсионери (пет лева са си пет лева, я), макар половината от тях никога да не бяха чували за височайшата особа и всъщност да скандираха името на френската столица (те пък се извъдиха и пророци - то взе, че се оказа и любимият град на Парис - мина, не мина ден-два, и тя се похвали, че си е свършила работата в България и вече си отива в Париж).

Ще речете: ама как така, за два дни бе, нали щеше да остане 10 дена? Е, и за два дни най-разюзданата хотелиерска наследничка в света успя да ни направи такава реклама, каквато и най-умелият PR не би могъл.

Парис яде... българска лютеница. И то не каква да е лютеница. А такваз, която струва 250 хиляди лева. Кой друг може да се похвали с това? (Така де, частна фирма плаща на блондинка, известна с домашното си порно 250 бона, за да се появи два пъти в ТВ шоу с воайорски наклонности, а същевременно държавата не дава и лев за лекарства за онкоболните, но това е друг въпрос).

 Не, че не можеше да си намерим и родна звезда, известна с това, че е.. известна, да яде лютеница, но друго си е, като го направи Парис Хилтън, не е като да е Николета или Андреа. Та това е реклама. Не е зле, като за държава с история на близо две хиляди години, нали?! Пък като се замисля и колко боб имаме вкъщи, какво ли ни чака... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар