петък, 21 ноември 2014 г.

Мафия! Мафия! Мафия!


Дами и господа, господа и дами, това е открито писмо в подкрепа на родната представителка (не се подвеждайте от първоначалната заблуда, не е представител) в тазгодишното издание на конкурса "Мисис Свят" ..

...Анита Желева (да се чете красивата българска фамилия "Мейзър, с която тя всъщност е и позната в общественото ни пространство). Давам си сам трибуна, за да изкажа разочарованието си от поредната срамна постъпка в глобален мащаб, която целеше една малка, бедна и никому ненужна страна като нашата да бъде скандално пренебрегната за сметка на велик колос като Беларус (после що не гледам "Евровизия"...). 

Никой не може да ме убеди, че в решението на журито българската красавица да бъде оставена извън челната тройка не прозират геостратегически, геополитически, геофизически и каквито там си решите фактори. Защо съм на това мнение? Веднага ще се обоснова. Как точно си представяте някой, който и да е, да има възможността да пренебрегне физически достойнства от 750 кубика силикон всяко?! То и желание да имаш да го сториш, е невъзможно, просто няма пространство къде другаде да гледаш. Неслучайно Анита навремето бе и корица на Playboy, a слуховете още говорят, че специално заради нея се наложило да разширяват страниците на изданието. 

Второ, Желева отдавна се е доказала като професионалист за общественото благо, след като дълги години се бореше за развитието на спортния ни дух в ролята на асистент на Киро Скалата (не оная Скала от "Бързи и яростни", а наш Киро). 


Не бе, това е Анита, не е Киро Скалата....

Трето, тя си спечели съвсем честно и почтено конкурса за "най-достойна омъжена българка" (очевидно официалният "Мисис България" никой вече не го бръсне за слива, ябълка, круша или който плод си обичате) през август в конкурса "Златни пясъци", дал й право на участие в "Мисис Свят 2014". Вярно, организатор му бе местното барче вляво от трета буна, а другите участнички се отказаха, защото поради известните й физически преимущества, нямаше място за тях на състезателния подиум, но това съвсем не обезценява успеха й. 

И най-важното от всичко, Анита Желева (да се чете както по-горе) отдавна е усвоила порядките на западен културтрегер, след като от дълги години живее в красивото българско градче Лас Вегас (вероятно основен фактор за успеха й). Разбира се, тук някой зложелател ще каже" "Ама как така", но нека сме обективни! Тя не е виновна, че България с всеки изминал ден става все по-широка и все по-рядко населена и по тази причина сме принудени вече да търсим и някой от стотиците ни емигранти по света да ни представя достойно в конкурсите. 

"Че да бяхте взели Нина Добрев" ще рече друг, но какво реноме щеше да ни излезе по света, ако ни бе представяла забъркана в любовен триъгълник с двама вампири нашенка, замисляли сте се?! Така, че със съжаление ще завърша своята тирада: "всичко е мафия, дами и господа, мафия". От Кубрат Пулев до Анита Мейзър, та и до Бермудския триъгълник. Затова и дами и господа, това е открито писмо в подкрепа на....

Няма коментари:

Публикуване на коментар