събота, 1 юни 2013 г.

Идеалният мъж Vs Идеалната жена


Тe бяха идеалната двойка.

Той работеше достатъчно, за да може да й осигури радост, купувайки й нужните тоалети или любими парфюми. Не беше капризен, затова предпочиташе да посещават който и да е ресторант.

Харесваше факта, че тя не готви, просто защото това го правеше майка й, любимата му тъща. В замяна просто гледаше с нея някой турски сериал или "Море от Любов" (не харесваше особено нито Венета Райкова, нито "Горещо") и плачеше на вълнуващите сцени. 

Обожаваше факта как тя може да говори с часове по телефона с приятелките си, без да й омръзне. Не разбираше маниите на другите мъже да се захласват по някакъв странен спорт по телевизията,в който 11 мъже гонеха без какъвто и да е смисъл някаква топка.

Вместо това предпочиташе да й лакира ноктите на краката, да изслушва как е минал денят й или просто да правят любов (два пъти. Не, три пъти. Понякога може и четири, ако не е много изморен).

Не поглеждаше друга и се чувстваше странно, когато колегите му споделяха еротичните си фантазии с Памела Андерсън или Джена Джеймисън. "Кои ли са пък тия", чудеше се той. Така и не беше гледал порно. За какво му беше, нали имаше нея.

Същевременно обаче не беше от листата на хората, които не знаят какво искат от живота. Напротив - вече беше достатъчно преуспял. Работеше като банкер (директор на банка), караше новото ауди и в кариерата си хвърчеше стремглаво нагоре. Просто това не му самоцел.

Тя беше невинна, слаба и красива, с излъчване на жена, която знае какво иска от живота, но която просто има нужда от него, за да се чувства защитена. Ласкаеше мъжкото му его дори и само със самото си същестуване и факта, че бе до него. Разбираше го, когато се бе наврял в любимото си списание в 11:30 вечерта, защото бе работил цял ден и просто бе изморен.

Всъщност се прибираше някъде към 10-11 и това още повече я караше да го разбира и цени. Работеше толкова до-късно, за да може да й осигури по-добър живот. За разлика от него, обичаше футбола и дори имаше желание непрекъснато да обсъждат този или онзи отбор. Уви! Вместо това просто приготвяше масата и изваждаше от хладилника изстудената бира. Намираше приятелите му за изключително забавни.

А пък и той беше толкова сладък, като се хвалеше какъв добър любовник е и как умее безпроблемно да докосне точно когато и където трябва, за да я накара да вика (два пъти. Не, три пъти. Четири, ако не е много изморен). Обожаваше колите. Понякога не я свърташе на едно място и бързо скачаше да провери маслото или да види отново карбуратора.

Той беше идеалният мъж. Тя бе идеалната жена. Заедно те бяха идеалната двойка.

Единственият проблем бе, че още не се бяха срещнали...


Няма коментари:

Публикуване на коментар